Trash the Dress in Lanul de Grau

Sesiune foto Trash the Dress in Lanul de Grau

Salutare dragii mei! Astazi vreau sa impartasesc cu voi o experienta super faina, pe care am avut-o impreuna cu Mihaela și Cosmin, in cadrul unei sesiuni foto Trash the Dress in lanul de grau, dar si in lanul de floarea soarelui :). Aceasta sedinta foto de după nuntă a avut loc in vecinatatea Onestiului. Acolo am gasit intelegere din partea oamenilor sa putem intra in recolta lor si sa realizam o sesiune foto after wedding foarte linistita.

Trash the Dress in lanul de grau

Sedinta foto imediat dupa nunta lor

Nu a trecut mult timp de la nunta lor, probabil 2 saptamani cel mult, iar Mihaela si Cosmin m-au sunat sa-mi spuna ca sunt pregatiti pentru sesiunea foto Trash the Dress. Împreună cu ei, am decis să alegem două locații deosebite pentru sedința foto: un lan de floarea soarelui și un lan de grâu, odata cu imprejurimile din acea zona. Ne-am dus seara, cand soarele este mai bland in lunile de vara si totul a fost perfect.

Trash the Dress in lanul de grau

Sedinta foto Trash the Dress în lanul de floarea soarelui

In acea seara radianta, am ales pentru prima parte a sedintei foto, un lan de floarea soarelui. Mihaela a ales să poarte rochia de mireasă pe care o purtase în ziua nunții, impreuna cu niste cismulite comode, iar Cosmin a abordat o tinuta mai lejera, cu tricou si pantofi sport. Cu soarele strălucind la orizont, am început să ne distram, capturăm imagini autentice. Mihaela si Cosmin erau intr-o super forma, iar zâmbetul lor radia de fericire.

Trash the Dress in lanul de grau

Sesiune Foto After Wedding

Dupa prima parte a sesiunii foto desfasurate in lanul de floarea soarelui, am plecat spre lanul de grâu pentru a continua această călătorie fotografică. În mijlocul câmpului, Mihaela și Cosmin s-au „aruncat în voie” prin spicelele de grâu, iar eu am capturat momente pline de pasiune și tandrețe. Lumina caldă a apusului a oferit o atmosferă de vis pentru sesiunea foto after wedding.

Trash the Dress in lanul de grau

Fotograf Profesionist – Martor la Dragostea lor

Ca fotograf de nunta profesionist, m-am simțit onorat să fiu alături de Mihaela și Cosmin în această aventură fotografică. A fost o experiență unică în care am avut ocazia să surprind autenticitatea și iubirea lor profundă. Fotografiile create au fost cu adevărat magice și cred cu tarie ca am reusit sa capturez esența acestei povești de dragoste.

Trash the Dress in lanul de grau

Trash the Dress in lanul de grau

Chiar daca la finalul zilei eram plini de spice, frunze si praf pe papuci, aceasta experianta ne-a adus o stare de bine tuturor. Rochia Mihaelei s-a murdărit, pantalonii lui Cosmin s-au prafuit, dar zâmbetul pe fețele lor spunea totul – erau fericiți, iar acest lucru este cel mai important feedback pentru mine, ca fotograf de nunta.

A fost o onoare pentru mine să le fiu alături în aceste momente, dar si in ziua nuntii lor, o nunta, de altfel, superba. Ma bucur ca fotografiile realizate de mine vor ramane dovezi ale iubirii lor pentru toată viața.

Trash the Dress in lanul de grau

Dacă și voi sunteți în căutarea unui fotograf profesionist care să vă ajute să capturați acele momente speciale din viața voastră, vă invit să ma contactați. Sunt aici pentru a vă ajuta să creați amintiri de neuitat.

Ma gasesti si pe instagram: @ghortin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data