Trash the Dress – Love the Dress

Trash the Dress – Love the Dress ? Exista o legatura intre cele doua tipuri de sesiune foto? Care este deosebirea? Aceste sedinte foto de dupa nunta au devenit o componenta importanta a fotografiei de eveniment. Cei mai multi o numesc generic “Trash The Dress”, desi termenul nu este tocmai exact. Notiunea fiind potrivita mai degraba pentru sedintele in care mireasa este dispusa sa isi distruga rochia, sa o murdareasca foarte tare, sau chiar sa o faca bucati.

Trash the Dress – Love the Dress
Fotografie selectata la sectiunea fotografia zilei pe website-ul Prowedaward.com
Vezi Galeria mea pe Prowed

Trash the Dress – Love the Dress sau sesiunea foto după nuntă.

„Trash the dress”, este un stil de fotografie de nuntă care contrastează prin alăturarea rochiei de mireasa cu un mediu complet diferit, dramatic, foarte îndrăzneț. Ar putea fi o ruină sau o casa părăsită, ar putea fi nisipul plajelor sau praful dintr-un șantier. Sesiunea foto „Trash the Dress” ar putea fi aproape oriunde, depinde doar doar de mireasa sau de mire daca adora să facă praf, la propriu ținută de la nunta, sau nu.

Love the Dress

Trash the Dress – Love the Dress

Notiunea de love the dress este antonimul celei de trash the dress, si defineste o sedinta mai „cuminte” , in care rochia nu este distrusa. Am avut cliente care au plătit foarte mult pe rochie, evident ca nu au vrut sa o supuna la chinuri. Ar fi fost cel putin neinspirat din partea mea sa propun asa ceva. A fost o vreme cand multi fotografi se dadeau peste cap sa distruga rochii, pentru ca era la moda. Nu cred ca moda este atat de relevanta in acest punct. Poti face trash the dress, dar numai atunci cand se integreaza in poveste.

Sedinta foto de după nunta – Trash the Dress – Love the Dress – a devenit o componenta importanta a fotografiei de eveniment.

Sedinta foto de după nuntă, fie ea numita Trash the dress sau Love the dress, este din punctul meu de vedere foarte importanta pentru miri. Ea nu are rolul de a se substitui sedintei din ziua nuntii, ci vine mai degraba ca o completare a povestii. Multe mirese aleg in pachet si aceasta sedinta. Cu toate acestea, eu acord atentie foarte mare sedintei din ziua nuntii. Emotiile din ziua respectiva sunt greu sa le mai traiesti in alta zi, plus ca machiajul sau coafura nu au cum sa fie la fel intr-o alta zi.

Vezi galeria de fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data