Sedinta foto After Wedding cu Denisa si Sebi

Sesiune foto after wedding: o modalitate de a celebra dragostea si pasiunile

Sedintele foto after wedding sunt o modalitate excelenta de a celebra dragostea si bucuria unei nunti, intr-un cadru mai relaxat si mai intim. In urma cu cateva saptamani, am avut ocazia sa fotografiez o sedinta foto after wedding pentru Denisa si Sebi, un cuplu minunat si foarte receptiv.

Sedinta foto a avut loc intr-o minunata seara de vara, langa Ansamblul monumental Coșna, pe dealurile din jurul comunei Pargaresti. Peisajul era deosebit, cu dealuri verzi, acoperite de o lumina calda si cu un orizont colorat de apusul soarelui. Pe langa fotografiile clasice pe care aleg sa le realizez in aceste sesiuni foto, am fotografiat si cu drona, pentru a surprinde peisajul in toata splendoarea sa.

sedinta foto after wedding

Denisa si Sebi au fost foarte receptivi la propunerea mea de a aduce hobbyurile lor alaturi de noi in aceasta sedinta foto. Astfel, Sebi a adus o motocicleta enduro, fiind foarte pasionat de sporturile cu motor. Denisa, fiind pasionata de muzica, a adus un microfon cu stativ si chiar ne-a cantat cateva versuri.

Am petrecut cateva ore minunate impreuna, explorand dealurile si bucurandu-ne de compania celuilalt. Denisa si Sebi sunt un cuplu foarte frumos si romantic, iar dragostea lor este evidenta in fiecare fotografie.

sedinta foto after wedding

De ce sa alegi o sedinta foto after wedding?

Sedintele foto after wedding sunt o modalitate excelenta de a:

  • Celebra dragostea si bucuria unei nunti, intr-un cadru mai relaxat si mai intim.
  • Captura momente speciale ale relatiei voastre, in afara agitatiei nuntii.
  • Obtine fotografii unice si memorabile, care sa va reflecte personalitatea si stilul.
sedinta foto after wedding

Cum sa organizezi o sesiune foto after wedding de succes?

Iata cateva sfaturi pentru organizarea unei sesiuni foto after wedding de succes:

  • Alegeti un cadru care sa va reflecte personalitatea si stilul. Ganditi-va la ceea ce va place sa faceti impreuna si alegeti un cadru care sa reflecte aceste pasiuni.
  • Nu va fie teama sa experimentati si sa aduceti elemente care sa va reprezinte. Daca aveti hobby-uri sau interese comune, aduceti-le cu voi la sedinta foto.
  • Relaxati-va si bucurati-va de timpul petrecut impreuna. Sedinta foto after wedding este o ocazie de a va relaxa si de a petrece timp de calitate impreuna.
sedinta foto after wedding

Sedinta foto dupa nunta a Denisei si a lui Sebi

In cazul sedintei foto after wedding a lui Denisa si Sebi, am ales sa facem fotografii pe dealurile din jurul satului Pargaresti. Acest cadru era perfect pentru a surprinde frumusetea naturii si pasiunea lor pentru sporturile cu motor si muzica.

Am inceput sedinta foto cu o plimbare pe dealuri, in timpul careia am facut fotografii in diverse ipostaze. Apoi, Sebi a scos motocicleta enduro si am facut fotografii in timp ce se plimba cu ea. Denisa a cantat cateva melodii la microfonul cu stativ, iar noi am facut fotografii in timp ce o ascultam.

Am petrecut cateva ore minunate impreuna, iar rezultatele sedintei foto au fost excelente. Fotografiile sunt unice si memorabile, iar ele reflecta dragostea si pasiunea dintre Denisa si Sebi. O dragoste pe care o poti vedea si in fotografiile lor de la nunta.

sedinta foto after wedding

Sedinta foto after wedding: o modalitate de a celebra dragostea si pasiunile

Sedintele foto after wedding sunt o modalitate excelenta de a celebra dragostea si pasiunile unui cuplu. Daca va ganditi sa aveti o sedinta foto after wedding, nu uitati sa alegeti un cadru care sa va reflecte personalitatea si stilul si sa nu va fie teama sa experimentati si sa aduceti elemente care sa va reprezinte.

Daca iti place stilul meu de a fotografia si doresti sa colaboram, contacteaza-ma si hai sa discutam detaliile.

Ma poti gasi si pe Facebook si Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data