Save the Date in zapada cu Sorina si Robert

Într-o zi senină de iarnă, dragostea a prins contur în lumina stralucitoare a zăpezii. Sorina și Robert au ales să își eternizeze povestea de iubire printr-o sesiune foto Save the Date in zapada, transformând un simplu moment într-o amintire înghețată în timp.

save the date in zapada

Poezie de dragoste intr-o sesiune foto Save the Date in zapada

Sorina și Robert, doi îndrăgostiți pasionați de frumusețea naturii, au decis să își etaleze dragostea într-un cadru desprins din povești. Sesiunea foto Save the Date, realizată în mijlocul iernii, a adus o notă specială evenimentului lor iminent.

save the date in zapada

Cadrul perfect: Zapada ca panza de fundal

Fulgii de zăpadă stand linistiti pe crangile brazilor si lumina domoala a soarelui străpungând cerul gri-albastru au completat un cadru mirific in care Sorina și Robert au fost protagonistii propriei povesti. Zăpada moale sub picioarele lor a adaugat o notă de romantism și gingășie fiecărui moment capturat in acea zi deosebita.

save the date in zapada

Atmosferă caldă în inima iernii

Deși totul in jur era acoperit de zăpadă, căldura dintre cei doi îndrăgostiți se simțea în fiecare privire schimbată. Îmbrățișările tandre și zâmbetele lor au topit gerul iernii, creând un contrast frumos între peisajul alb și pasiunea lor arzătoare.

save the date in zapada

Cuvintele Sorinei și ale lui Robert dupa acest Save the Date in zapada:

Sorina și Robert au fost mai mult decât bucuroși să participe la această sesiune save the date. Cuvintele lor de dupa sesiune, cand le-am aratat fotografiile, au fost tot ce imi doream sa aud: „Ne-ai lasat fara cuvinte, Doru…Sunt ca din povesti toate fotografiile” au împărtășit ei entuziasmați. Recomand din tot sufletul o sesiune foto iarna, fie ea de tipul save the date sau o sedinta foto de familie. Chiar daca este mai greu si trebuie sa treci peste gerul care iti ingheata degetele, genunchii si nasul, eu consider o sansa speciala de a avea niste amintiri absolut deosebite in aceste sesiuni.

save the date in zapada

Dragoste si zapada

Mie imi place sa realizez fotografii iarna, foarte tare. Iar aceasta sedinta foto in zapada a adus în prim-plan nu doar iubirea dintre Sorina și Robert, ci și frumusețea unică a iernii. Fiecare fotografie este o mărturie a unei zile speciale, iar amintirile „înghețate în zăpadă” vor continua să strălucească odată cu apropierea evenimentului lor special.

Dragostea poate înflori în orice anotimp, iar Sorina și Robert au dovedit că iarna aduce cu ea o magie aparte, potrivită pentru a eterniza angajamentul lor într-un peisaj încântător și plin de căldură.

Vezi aici fotografii de la nunta lor

Daca doresti, ma poti urmari si pe Facebook si Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data