Nunta in Inima Onestiului – Sorina si Robert

Nunta in Inima Onestiului

O Nunta de Vis in Inima Onestiului, intr-o zi însorită de vară.

In aceasta vara am avut privilegiul să fotografiez o nunta de poveste la Restaurantul Intim, chiar in inima Onestiului. A fost o experiență de neuitat, iar mirii, Sorina și Robert, au lăsat o amprentă adâncă în inima mea.

De la momentul în care am pus piciorul in casa lor, am fost captivat de frumusețea oamenilor ce i-au inconjurat toata ziua. Atmosfera intimă și de bun simt s-a potrivit perfect cu personalitatea și stilul mirilor noștri. Decorul elegant și detaliile bine alese au creat din acea zi o scenă perfectă pentru celebrarea dragostei lor.

Zambeste si straluceste, fa-ti ziua mai usoara.

Sorina și Robert, o pereche de îndrăgostiți plini de viață, au făcut acest eveniment să strălucească. Nu doar că arătau uimitor în ziua lor specială, dar personalitatea lor vibrantă a adus o notă de prospețime întregului eveniment. Cu zâmbetele lor sincere și ochii strălucitori, era imposibil să nu îi admiri.

Acești doi miri deosebiți au fost modelul perfecțiunii în ziua lor. Cu o bunătate și politețe remarcabile, Sorina și Robert au reușit să facă pe toată lumea să se simtă ca acasă. Au fost atenți la fiecare detaliu și au fost alături de fiecare invitat, asigurându-se că toți se simt bineveniți.

Cu ATV-ul prin viata.

Dar ceea ce m-a impresionat cel mai mult la Sorina și Robert a fost pasiunea lor comună pentru aventură. Ei sunt împătimiți de plimbările cu ATV-ul in natura, alaturi de prietenii lor dragi, care le-au fost si nasi. Si chiar daca unele plimbari s-au lasat cu suferinta si ceva timp pentru recuperare, ei au continuat sa zambeasca, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Nunta in Inima Onestiului

Pe tot parcursul zilei, am capturat momente minunate și emoții sincere ale celor doi miri. Fiecare zâmbet, fiecare lacrimă de fericire și fiecare gest de afecțiune au fost imortalizate cu grijă si cu o placere deosebita. Aceste imagini sunt mărturie a iubirii lor și a bucuriei pe care au împărtășit-o cu toți cei dragi.

La finalul zilei, pe măsură ce soarele apunea peste micul Onești, Sorina și Robert au inceput petrecerea cu un dans superb. A fost momentul lor, momentul în care iubirea lor s-a transformat într-o promisiune eternă. Cuvintele nu pot descrie cu adevărat cât de specială a fost această nuntă.

Dragoste adevarata, nunta ca in basme.

Sorina și Robert au demonstrat că dragostea adevărată este puternică, că bunătatea și politețea sunt calități prețioase, și că pasiunea pentru aventură poate aduce o notă magică oricărui eveniment. Această nuntă a fost o poveste de dragoste desprinsă din basme, iar eu sunt recunoscător că am fost martorul acestei călătorii unice a lor.

Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului
Nunta in Inima Onestiului

Vezi sesiunea lor save the date in zapada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data