Fotografii nunta Onesti cu Vlad si Francesca

O nunta superba in Onesti cu Francesca si Vlad

Fotografii nunta Onesti. Într-o zi plină de iubire și bucurie, Francesca și Vlad au spus „Da” in prezenta familiei si a bunilor prieteni veniti tocmai din Austria. Iar eu, în calitate de fotograf al acestui eveniment de excepție, am fost martorul și povestitorul fiecărui moment din acea zi minunata. Cu obiectivul pregătit, am incercat să surprind magia din fiecare cadru si sa fiu ghidul vizual al acestei povești de dragoste.

fotografii nunta onesti

Fotografii de nunta la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Borzesti, in apropiere de Onesti

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Borzești, o bijuterie arhitecturală care a adăugat o notă de solemnitate și sacralitate acestei zile unice. Fiecare detaliu, de la lumina caldă din interior si până la emoția sinceră din ochii mirilor, a fost imortalizat într-o colecție de fotografii care spun povestea unei uniuni binecuvântate.

fotografii nunta onesti

Sa ii ai la nunta ta pe cei dragi, inseamna enorm

Ajunși la restaurantul Intim, atmosfera s-a transformat într-un festin vizual și emoțional. Am capturat momentele de râs, dans și îmbrățișări sincere, transformându-le în imagini ce vor trezi amintiri de neuitat pentru Francesca și Vlad.

fotografii nunta onesti

Fotografii nunta Onesti – energie, frumusete si iubire

Ca fotograf de nunta incerc intotdeauna sa fac fotografiile mele sa devina părți esențiale ale fiecarei povesti pe care doresc sa o prezint lumii iubitoare de frumos. Cu fiecare imagine incerc sa transmit energia și frumusețea acestei zile pline de iubire și fericire, aducând un plus de autenticitate acestei călătorii fotografice.

fotografii nunta onesti

Fotografii de nunta cu cei dragi aproape

La această nuntă de excepție, prieteni de-ai mirilor au călătorit peste granițe, din Austria, pentru a împărtăși bucuria și a adăuga un strop de diversitate culturală acestei celebrări. Astfel, nunta a devenit un eveniment internațional, unde tradițiile și bucuriile s-au împletit într-un dans armonios.

Fotograf nunta Onesti – amintiri extraordinare si putina magie

Fotografiile realizate la nunta din Onesti nu sunt doar o captură a momentului, ci și o fereastră către emoția și povestea din spatele acestei nunți memorabile. Francesca și Vlad au împărțit cu mine și cu prietenii lor o zi magică, iar imaginile ramase dupa acest eveniment stiu sigur ca vor trezi mai tarziu in timp, amintiri extraordinare.

Te invit sa vezi toata galeria de imagini si daca tu consideri ca sunt fotograful potrivit pentru nunta ta, atunci nu ezita sa ma contactezi: salut@ghortin.com | 0744520913

Fotografii Nunta Onesti cu Francesca si Vlad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data