Cum sa ai fotografii de nunta reusite: sfaturi pentru mirii care vor o amintire de neuitat

Pregatirile de dimineta pentru fotografii de nunta reusite

Ziua nuntii este un moment special, incarcat de emotii. Este important sa te simti relaxata si frumoasa in ziua nuntii tale pentru a avea fotografii de nunta superbe. Asa ca acorda-ti suficient timp pentru a te pregati.

Inainte de a incepe pregatirile, asigura-te ca ai facut deja o sedinta foto cu fotograful tau, inainte de nunta. Aceasta sedinta va fi ocazia perfecta pentru a va cunoaste mai bine si pentru a stabili un limbaj comun. Vezi aici exemple

In timpul pregatrilor, fii naturala si bucura-te de moment. Fotograful tau va fi acolo pentru a surprinde toate emotiile tale.

fotografii de nunta

Iata cateva sfaturi pentru pregatirile de dimineata:

  • Alege o locatie potrivita pentru sedinta foto. O locatie cu lumina naturala va fi ideala pentru a surprinde frumusetea rochiei tale de mireasa.
  • Pregateste-te din timp. Asa vei avea suficient timp pentru a te relaxa si pentru a te bucura de moment.
  • Nu te stresa. Cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta.

Ceremonia

Ceremonia este unul dintre cele mai importante momente ale zilei nuntii. Este momentul in care iti spui juramintele si in care incepi o noua viata impreuna cu partenerul tau.

Pentru ca fotografiile sa fie reusite, este important sa alegi un fotograf care sa fie discret si sa se integreze in atmosfera ceremoniei.

Iata cateva sfaturi pentru ceremonia de nunta:

  • Spune-i fotografului tau care sunt momentele cele mai importante pentru tine. Astfel, se va asigura ca le surprinde.
  • Nu uita de fotografii cu familia si prietenii tai. Aceste fotografii vor fi o amintire de neuitat pentru toti cei prezenti.

Petrecerea de nunta

Petrecerea de nunta este momentul in care te poti relaxa si te poti bucura de compania familiei si prietenilor tai. Este momentul in care poti sa dansezi, sa canti si sa te distrezi.

Pentru ca fotografiile de la petrecere sa fie reusite, este important sa te bucuri de moment si sa fii tu insati.

fotografii de nunta

Iata cateva sfaturi pentru petrecerea de nunta:

  • Alege o locatie cu o lumina buna. Lumina naturala este intotdeauna cea mai buna pentru fotografii, dar poti verifica si lumina artificiala.
  • Nu te teme sa te distrezi. Fotograful tau va surprinde toate momentele frumoase.

Stilul fotojurnalistic

Stilul fotojurnalistic este o abordare care se concentreaza pe surprinderea momentelor naturale si spontane. Acest stil este ideal pentru fotografii de nunta, deoarece permite surprinderea emotiilor si a atmosferei zilei.

fotografii de nunta

Iata cateva avantaje ale stilului fotojurnalistic:

  • Este un stil natural si autentic. Fotografiile surprind momentele reale, asa cum se intampla.
  • Este un stil flexibil. Fotograful poate urmari fluxul evenimentelor si poate surprinde cele mai importante momente.

Pentru a colabora cu un fotograf care abordeaza un stil fotojurnalistic, este important sa alegi un fotograf care are experienta in acest domeniu.

Fotografii de nunta reusite

Pentru a avea fotografii reusite la nunta, este important sa colaborezi cu un fotograf profesionist care are experienta in domeniu. De asemenea, este important sa fii naturala si sa te bucuri de moment.

Daca doresti, ma poti urmari si pe Facebook si Instagram sau ma poti contacta direct pentru a discuta mai multe detalii despre evenimentul tau: salut@ghortin.ro sau 0744.520.913

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data