Fotografii Cununie Civila si Religioasa. Paula si Nicu

Salutare, admiratori ai frumosului! Sunt Doru Coroiu, ochiul din umbră care a capturat fiecare moment magic din cununia civilă și religioasă a cuplului Paula și Nicu. Într-o zi frumoasă și însorită de noiembrie, am avut privilegiul de a fi martorul și păstrătorul amintirilor lor speciale. Haideți sa va povestesc din culisele acestei zile de neuitat.

fotografii cununie civila

Dimineata Plina de Emotii si Asteptari

Dimineața a debutat ca o simfonie de emoții, în timp ce eu am devenit martorul discret al acestor trăiri intense. Paula, radia de fericire, intr-o rochie ivoar, iar Nicu, intrun elegant costum bleumarin, aștepta cu sufletul la gura momentul cel mai important, alaturi de viitoarea lui soție. Tot ce am avut de facut a fost sa imortalizez emoțiile sincere ale unei zile pline de dragoste.

Fotografii cununie civila

Cununia Civila: Eleganta si Simplitate

În sala primăriei, Paula și Nicu și-au spus jurămintele de iubire în fața celor dragi. Lumina caldă a sălii și zâmbetul complice al mirilor au fost elemente esențiale, iar fotografiile de la cununia civilă reflectă această atmosferă de bucurie. Cu fiecare cadru, am încercat să surprind autenticitatea acestei etape importante din viața lor.

fotografii cununie civila

Sesiunea Foto in Parcul Insorit

După cununia civilă, am avut parte de o sesiune foto în parcul învăluit în raze aurii de soare. Paula și Nicu au fost cuprinsți de momentul lor, iar fotografiile cununiei civile reflectă tandrețea și bucuria lor. Soarele de noiembrie este extraordinar si tare mult mi-as dori sa am mai multe evenimente in aceasta perioada. Acest noiembria m-a ajutat sa surprind imagini care vor rămâne vii pentru întreaga viață a cuplului.

fotografii cununie civila

Cununia Religioasa: Sacralitate si Bucurie

Ceremonia religioasă a fost un adevărat spectacol de lumină și emoții. Paula și Nicu, încolțiți de familie și prieteni, și-au unit destinele sub privirile calde ale preotilor. Am incercat prin aceste fotografii de la cununia religioasă sa îmbin sacralitatea momentului cu bucuria evidentă a mirilor și a celor apropiați.

fotografii cununie religioasa

Familie si Invitati cu Zambete

Evenimentul s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare. Zâmbetele tuturor au fost punctul culminant al acestei zile minunate. Intotdeuna caut sa capturez acele momente de voie bună și bucurie, punând în valoare energia pozitivă a tinerilor casatoriti, dar si a familiilor acestora.

Fotografii cununie civila

Povesti de Dragoste in Fotografii de Cununie Civila si Religioasa

Paula și Nicu au creat o poveste de dragoste unică, iar eu am fost onorat să fiu cel ce completeaza aceasta povestea. Fotografiile de la cununia civilă și religioasă rămân mărturii vii ale unui început minunat. Cu fiecare cadru, am încercat să păstrez autenticitatea și frumusețea acestei zile deosebite pentru ca ei să se bucure de amintiri de neuitat.

Fotografii Cununie Civila

Daca ti-ai stabilit deja data evenimentului si esti in cautarea unui fotograf profesionist pentru nunta ta, nu ezita sa ma contactezi si promit ca voi scrie din lumini si umbre, o poveste aparte pentru tine si familia ta.

Ma poti urmari si pe social media: Facebook si Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data