Fotografii Cununie Civilă in Onesti. Emotii cu Bia si Romeo

Fotografii Cununie Civilă in Onesti

Salutare! Sunt Doru, fotograf profesionist din Onesti, și sunt încântat să împărtășesc cu voi povestea plină de emoții a cununiei civile a dragilor mei, Bianca și Romeo. În calitate de fotograf al acestui moment special, am avut privilegiul să surprind clipe deosebite, transformând emotiilor lor în amintiri de nepretuit.

Fotografii Cununie Civilă in Onesti

Un eveniment plin de dragoste și emoții

Am inceput acest eveniment, cu aparatul foto în mână și inima plină de entuziasm. Soarelui de vara îmbrățișa emoțiile ce pluteau în aer, de la zambete până la sentimente de nerăbdare. Lumina blândă și atmosfera relaxata au creat un fundal perfect pentru jurămintele lor de iubire. A fost o placere sa imortalizez toate aceste trairi unice si atat de naturale.

Fotografii Cununie Civilă in Onesti

Sesiunea foto in frumosul parc al Onestiului

Cununia civilă a avut loc în Onesti, orașul care a devenit martorul jurămintelor lor. Pentru sesiunea foto ce a urmat, am ales un colt din parcul municipal, o oaza de verdeata si liniste. Chiar daca am pornit cu ceva timiditate, pana la urma Bia si Romeo s-au relaxat si am reusit cadre minunate, ce vor ramane in sufletul familiei pentru totdeauna.

Fotografii Cununie Civilă in Onesti

Fotografii Cununie Civilă in Onesti. Servicii profesionale

În calitate de fotograf profesionist, am avut grijă ca fiecare fotografie să reflecte autenticitatea și dragostea cuplului. De la portretele clasice la cadrele spontane, am capturat fiecare moment cu pasiune si mare atenție la detalii. Serviciile mele foto profesionale au fost personalizate pentru a povesti această zi specială într-un mod care să reflecte unicitatea cuplului.

Eternizând iubirea prin fotografii

Cununia civilă a Biancăi și a lui Romeo a fost o călătorie emoționantă, iar eu am fost privilegiat să fiu acolo, să surprind fiecare zâmbet, fiecare privire și fiecare emoție. Aceste fotografii nu sunt doar imagini, ci povești capturate pentru eternitate, marturii ale iubirii lor autentice.


Fotografii Cununie Civilă in Onesti

Dacă și tu cauți servicii foto profesionale în Onesti pentru evenimentele tale speciale, te invit să descoperi magia prin lentila mea. Cu pasiune și pricepere, sunt aici să transform fiecare moment în amintirea perfectă. Contactează-mă astăzi pentru a discuta despre cum pot contribui la povestea ta fotografică unică!


Doru Coroiu – Ghortin
Fotograf Profesionist Onesti

Nu uita, ma poti urmari si pe Fotografi-cameramani.ro sau mywed.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data