Fotograf Profesionist Onesti – Nunta de vis la Imperial Ballroom

Fotograf Profesionist Onesti

Într-o zi plină de emoție și frumusețe, am avut onoarea de a fi ales ca fotograf profesionist pentru nunta memorabilă a Alinei și a lui Alex, desfășurată în Onesti, la Salonul Imperial Ballroom al Hotelului Trotuș. Povestea acestei nunti cu totul speciale începea în casa părintească, urmând să atingă apogeul cu o petrecere in mare stil.

fotograf profesionist onesti

Pregătirile pline de emotie in casa parinteasca

Ca fotograf de nunta, am fost martor la momente pline de emoție și bucurie în timpul pregătirilor mirilor. Casa părintească a fost gazda emoțiilor autentice și a detaliilor minuțios aranjate, de la rochia de mireasă a Alinei până la zâmbetele complice ale prietenilor lor. Fotografiile surprinse în această atmosferă intimă vor fi amintiri de neprețuit pentru cei doi miri.

Celebrarea cununiei in locuri istorice

Ceremonia civilă și religioasă a avut loc într-un cadru cu adevărat special – curtea Bisericii Fortificate din M. Casin. Sub cerul senin și înconjurati de istorie, Alina și Alex și-au unit destinele într-un mod care a adus la viață autenticitatea și solemnitatea momentului. Fotografiile din această etapă vor fi podoaba albumului lor de nuntă, reflectând aura unică a locului.

Fotograf profesionist onesti nunta Alina si Alex

O imbinare minunata de traditional si modern

O trăsătură distinctivă a evenimentului a fost alegerea mirilor de a îmbrăca straie tradiționale românești în prima parte a nuntii. Culorile naturale și texturile bogate au adus o notă de autenticitate și conexiune cu tradițiile locale. Odata cu trecerea în Imperial Ballroom a Hotelului Trotuș din Onesti, Alina și Alex au schimbat straiele tradiționale cu ținute elegante, transpunând povestea lor într-un cadru modern și sofisticat.

Fotograf Prefesionist Onesti

Fotograf Profesionist Onesti

Ca fotograf profesionist, misiunea mea a fost să surprind fiecare moment de bucurie, emoție și dragoste. Salonul Imperial al Hotelului Trotuș a fost martorul transformării acestei nunți într-un eveniment de basm, iar imaginile surprinse vor păstra vie magia acestei zile.

Fotograf Prefesionist Onesti

Fiecare fotografie capturată în această zi specială este o mărturie a iubirii și fericirii împărtășite de Alina și Alex. Ca fotograf de nunta din Onesti, am avut privilegiul de a fi nu doar un simplu observator, ci un povestitor in imagini a unei frumoase zi petrecute alaturi de oameni frumosi din Onesti si imprejurimi.

Vezi sesiunea Save the date fotografiata inainte de nunta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data