Fotograf nunta Onesti: Documentar foto intr-un picior.


Fotograf nunta Onesti: Cu Mihaela si Cosmin la Hanul Marisano

Salut! Eu sunt Doru Coroiu, fotograf nunta in Onesti si vreau să împărtășesc cu tine o poveste extraordinara despre nunta Mihaelei și lui Cosmin, care a avut loc la minunatul Hanul Marisano din Onesti. Cu toate că evenimentul a fost marcat de o mică provocare pentru mine – un picior în ghips în urma unui accident nefericit doar 4 zile înainte de nuntă – am reușit să surprind acele momentele speciale, asa cum mi-am dorit, într-un stil natural și autentic.

Fotograf nunta Onesti

Fotoreportaj de nunta in Onesti

Când vine vorba de documentarea unei nunți, aduc mereu o abordare de fotoreportaj. Cu o astfel de poveste de dragoste, este important să captez emoțiile și momentele autentice. De la zâmbetele mirilor până la momentele pline de bucurie petrecute cu prietenii și familia lor, fiecare cadru a fost important pentru a crea o poveste vizuală autentică.

fotograf nunta Onesti

Nunta la Hanul Marisano din Onesti

Hanul Marisano din Onesti a fost alegerea perfectă pentru Mihaela și Cosmin. Acest loc a adus o notă specială la eveniment. Atmosfera deosebita și design-ul modern au creat un cadru ideal pentru fotografii pe care le-am realizat. Spatiul aerisit al acestei sali de nunti a oferit destule oportunități de a surprinde cadre magice.

fotograf nunta Onesti

Fotografie desemnata Fotografia zilei pe www.ProWedAward.com

Cu un picior în ghips, dar cu inima deschisă

Chiar dacă am trecut printr-o perioadă dificilă, fotografiind cu un picior în ghips, dragostea și bucuria din jur m-au energizat. Mi-am concentrat atenția pe a surprinde momente autentice, pe a transmite povestea acestei zile memorabile în mod natural. Nu m-am lăsat descurajat de obstacolele fizice, ci am continuat să privesc prin obiectiv, cu pasiunea și devotamentul pentru fotografie.

fotograf nunta onesti

Nunta Mihaelei și lui Cosmin a fost cu adevărat un eveniment special, și sunt onorat că am fost ales să surprind aceste momente pentru ei. Aceasta a fost o experiență unică, cu momente de autenticitate și bucurie pe care le voi păstra în amintire pentru mult timp.

fotograf nunta onesti

Dacă ești în căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă momente naturale și să creeze un fotoreportaj autentic, nu ezita să mă contactezi. Cu ghips sau fără, pasiunea mea pentru fotografie este neclintită, iar nunta ta va fi specială într-un mod unic.


Vezi AICI sesiunea lor Trash the Dress in lanul de grau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data