Salut! Aici imi poti lasa un mesaj despre evenimentul la care doresti sa fiu fotograful tau. Fotograf nunta Doru Coroiu

Salut, eu sunt Doru Coroiu, fotograf de nunta si un om caruia ii place autenticul, normalul si bunul simt. Ma bucur ca ti-ai facut timp sa vizitezi website-ul meu si iti multumesc pentru ca apreciezi munca mea. Iubesc fotografia in general si imi place enorm sa fotografiez momente incarcate de emotie. Fotografia de eveniment este parte din viata mea de peste 13 ani si pe langa familie, este lucru care ma face fericit si imi da putere sa merg mai departe, sa descopar oameni frumosi si cu caracter puternic.

Daca evenimentul tau este o nunta, un botez sau o sesiune foto de familie, atunci fii sigur ca ai ajuns unde trebuie. Fie trimiti mesaj prin formularul de mai jos, fie ma suni direct si te asigur ca voi face tot posibilul ca oferta mea sa fie ceea ce tu cauti.

Trimite mesajul tau acum si hai sa punem nunta la cale 🙂

Scrie-mi cum visezi sa fie evenimentul tau. Ce ti-ar placea sa realizam impreuna. Da-mi toate detaliile. Nu uita sa specifici locatiile pentru pregatirea voastra, cununie civila, cununie religioasa si pentru petrecere.

GHORTIN SRL

CUI: 44417124

Fotograf Doru Coroiu

0744.520.913

salut@ghortin.ro

Disponibilitate oriunde in tara si strainatate

Relatii cu clientii:

  • Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
  • Sambata – Duminică: inchis

Ca sa fii sigur ca faci alegerea cea mai buna, arunca o privire la PORTOFOLIUL meu.

De altfel mai gasesti SI pe Social media

Trimițând acest mesaj este de acord sa primesti comunicari pe adresa de e-mail, din partea Ghortin SRL

Fotograf Doru Coroiu

Multumesc pentru increderea acordata. Voi reveni catre tine cu un raspuns imediat ce timpul imi va permite. Pana atunci ma poti urmari si pe social media: Facebook si Instagram

Fotograf Doru Coroiu