Fotograf de Nunta in Onesti – O zi Superba cu Georgiana si Nicu

Salutari dragilor! Sunt Doru Coroiu, fotograf de nunta in Onesti si sunt încântat să împărtășesc cu voi impresiile de la o superba nunta la Onesti. În calitate de fotograf profesionist de nuntă, scopul meu este întotdeauna să surprind esența iubirii și a emoțiilor care se desfășoară în această zi extraordinară. Nunta Georgianei și a lui Nicu nu a făcut excepție și a fost o încântare absolută să fiu parte la sărbătoarea lor.

fotograf nunta onesti

Fotograf de nunta in Onesti – Impreuna cu Georginaa si Nicu intr-o zi superba de septembrie

As vrea să vă povestesc despre cele mai importante momente ale nuntii. Surprinderea pregătirii mirilor pentru eveniment, este întotdeauna un moment emoționant. Georgiana arăta minunat în rochia ei elegantă, cu o ie absolut superba. Nicu a imbracat si el o ie, dar si un brau din piele, lucrat cu mare migala. Alaturi de prietenii lui, ii puteam citi fericirea pe fata. Dragostea și chimia lor erau aproape palpabile, făcând rolul meu de fotograf și mai împlinitor.

Cununie civila la foisor, in curte

Dupa pregatiri, ziua a progresat cu ceremonia civilă, unde Georgiana și Nicu și-au pecetluit oficial unirea. Înconjurați de cei dragi, cuplul a făcut schimb de jurăminte și promisiuni sincere. Aceste momente intime au fost incredibil de emoționante și am avut grijă să surprind fiecare lacrimă de bucurie și zâmbet de fericire.

fotograf nunta onesti

Slujba religioasa la Biserica Buna Vestire

Slujba religioasa a avut loc la o frumoasa biserica din Manastirea Casin, Biserica Buna Vestire, aleasa special de miri. Atmosfera solemnă si straiele populare traditionale purtate de majoritatea invitatilor, au sporit semnificația acestei ocazii sacre. În calitate de fotograf de nunta, am urmarit sa surprind cu minuțiozitate fiecare detaliu, asigurându-mă că dragostea profundă și devotamentul cuplului au fost imortalizate prin obiectivele mele.

Fotograf de Nunta in Onesti la Restaurant Intim

Festivitățile au continuat cu o recepție plina de veselie, de râsete, dans și gesturi sincere din partea celor dragi. Am facut tot posibilul ca fiecare zâmbet împărtășit, fiecare îmbrățișare schimbată și fiecare moment sincer sa fie surprins pentru a crea amintiri pentru totdeauna. Georgiana, Nicu, prietenii lor dragi și familia au dansat toată noaptea, creând o atmosferă extrem de placuta.

Fotograf de Nunta in Onesti

Galerie fotografii nunta Onesti

Nunta Georgianei si a lui Nicu la Onesti a fost incontestabil o zi deosebita. Dragostea, bucuria și unitatea raspandita în aer erau cu adevărat uimitoare. În calitate de fotograf profesionist, ales special de cei doi miri, m-am simțit extraordinar și privilegiat, in acelasi timp, să surprind povestea lor extraordinară de dragoste.

Alege un fotograf de nunta din Onesti

Daca va planificati propria nunta in Onesti sau in orice alta locatie, si daca va place stilul meu de fotografiere, va invit sa ma contactati. Experienta acumulata in toti acesti ani, va fi folosita pentru a suprinde momentele voastre unice, intr-un mod natural, neregizat, cu accent pe emotii, zambete si imbratisari.

Asa ca nu ezitati sa luati legatura cu mine. Haideți să creăm împreună amintiri de neuitat, o poveste fascinantă a iubirii voastre.

Ma poti urmari si pe Facebook si Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×

Salut!

Daca ti-a placut portofoliul meu, te invit sa colaboram.

× Rezerva data